Aktuálně v akci "za pár kaček" vzory OCEAN a LIMA sleva 50%.

Hodnocení obchodu

5,0 317 hodnocení
Přidat hodnocení
5
316x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora | 11.10.2019
Přeji hezký den.S nákupem u vás ,jsem velice spokojená.Přívětivý a milý personál a hlavně,brzké a bez problémové dodání mé objednávky,ze dne,na den.Pochvala celému týmu,co se na prodeji podílela.Přeji všem hezký víkend,s pozdravem Hana Sasková
IP Avatar autora 11.10.2019
Děkujeme za milá slova, paní Sasková, i za to, že jste v dnešní uspěchané době našla pár minut na zaslání hodnocení. Velice si toho vážíme. I Vám krásný víkend!
MH Avatar autora | 11.10.2019
Záclony jsou moc pěkné.Doporučila jsem záclony kamarádce.Děkuji.Přeji pěkný den.
IP Avatar autora 11.10.2019
Děkujeme mnohokrát za milou pochvalu i za doporučení!
HK Avatar autora | 9.10.2019
PK Avatar autora | 8.10.2019
JL Avatar autora | 7.10.2019
Dobrý den děkuji vašemu obchodu za rychlé zaslání mé objednávky dečka s kuřátky nádherná, ještě větší radost jsem měla z jezdců pro U kolejničky, které jsem sehnala jenom u vás. Ještě jednou dík vaše zákaznice J.Lebedová
IP Avatar autora 8.10.2019
Dobrý den, paní Lebedová, moc nás potěšilo Vaše milé hodnocení a jsme rádi, že jsme Vám mohli při shánění jezdců pomoci. Ještě jednou moc děkujeme! Tým ČIČINKY
ZJ Avatar autora | 3.10.2019
RK Avatar autora | 3.10.2019
Dobrý den, balíček se záclonou byl rychle odeslán, záclonka se mi moc líbí, už je v oknech a dělá opravdu parádu. Vše prostě na jedničku ( ale velikouuuuuuuuuuu).
OB Avatar autora 3.10.2019
Dobrý den, moc nás potěšilo, že se Vám záclonka líbí a dělá Vám radost. Mnohokrát děkujeme za nákup. Tým Čičinka s.r.o.
OV Avatar autora | 1.10.2019
Velice spokojená, opravdu rychlé dodání.
IP Avatar autora 2.10.2019
Děkujeme za pochvalu :-)
RS Avatar autora | 1.10.2019
LP Avatar autora | 1.10.2019
Dodání rychle, vyrobky krasne. Libi se mi moznost nechat si zavesy ci zaclony usit přímo na miste. Doporucuji
IP Avatar autora 1.10.2019
Mnohokrát děkujeme, spokojení zákazníci nás moc těší!
HM Avatar autora | 25.9.2019
Už druhý nákup a opět naprostá spokojenost se zbožím i neuvěřitelně rychlým dodáním. Díky.
IP Avatar autora 25.9.2019
Děkujeme mnohokrát za milou pochvalu! :-)
AK Avatar autora | 25.9.2019
Výborné
IP Avatar autora 25.9.2019
Mnohokrát děkujeme!!! :-)
GK Avatar autora | 24.9.2019
Naprosto ukázkové fungování e-shopu, vše proběhlo nad očekávání, děkuji.
IP Avatar autora 24.9.2019
Mnohokrát děkujeme za velice milé hodnocení. Jsme moc rádi!
JJ Avatar autora | 23.9.2019
HD Avatar autora | 18.9.2019
Záclona krásná, velmi rychlé dodání, doporučuji všem tento obchod.
IP Avatar autora 18.9.2019
Mnohokrát děkujeme za milou pochvalu. Jsme moc potěšeni.
PZ Avatar autora | 17.9.2019
VL Avatar autora | 16.9.2019
Jsem opravdu spokojena priste si objednam velmi slusne a rychle dodani dekuji Vera Linhartova.
IP Avatar autora 16.9.2019
Děkujeme Mnohokrát za milá slova. Bylo nám potěšením!
VV Avatar autora | 16.9.2019
Jsme spokojeni. Super
IP Avatar autora 16.9.2019
Děkujeme mnohokrát! :-)
DZ Avatar autora | 15.9.2019
PV Avatar autora | 13.9.2019

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 317

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.