VZHLEDEM KE KORONAVIROVÝM OPATŘENÍM VE VÝROBNÍCH ZÁVODECH SE MŮŽE DODACÍ LHŮTA PRODLOUŽIT O NĚKOLIK DNŮ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ!

Hodnocení obchodu

5,0 695 hodnocení
5
692x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Adéla | 9.6.2021
Spokojenost. Rychlé dodání. Doporučuji.
H Avatar autora Hana | 8.6.2021
Velmi spokojená, okamžitý nakup, dodání a obdržela jsem i dáreček. Děkuji.???? Je to můj již druhý nákup.
Avatar autora | 8.6.2021
EJ Avatar autora eva jurošková | 31.5.2021
Strašně moc hodní,ochotní,krásné jednání,vážím si takového přístupu k zákazníkům.moc děkuji,ráda zase nakoupím.
AP Avatar autora alena pipková | 24.5.2021
Avatar autora | 24.5.2021
P Avatar autora Pavlína | 20.5.2021
Spokojenost , moc milí a ochotni ????
AA Avatar autora Andrea Andrlová | 19.5.2021
Velká spokojenost, jak s kvalitou, tak s rychlostí dodání. Doporučuji.
Avatar autora | 10.5.2021
DV Avatar autora DAGMAR VOŠICKÁ | 8.5.2021
Velká spokojenost a doporučuji.....
JF Avatar autora Jana Fialová | 4.5.2021
Vše super, rychlé dodání, velmi ochotní, moc děkuji a doporučuji
DA Avatar autora Denisa Applová | 2.5.2021
Ano jsem spokojená, doporucuji????????
A Avatar autora Anna | 29.4.2021
Velká spokojenost čičinka je ochotná vstřícná a hlavně rychlá zboží bylo pro maminku a je moc spokojená
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 3.5.2021
Děkujeme :)
VZ Avatar autora Vlasta Zelenková | 28.4.2021
Dobrý den, jsem spokojená. Vše je vždy vyřízeno velmi brzy a bez jakékoliv závady. Děkujeme
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 3.5.2021
Děkujeme Vám paní Zelenková za hodnocení :-)
V Avatar autora Vendy | 27.4.2021
Ano velmi
TK Avatar autora Tereza Krejžíková | 22.4.2021
Avatar autora | 17.4.2021
5
V Avatar autora Venda | 15.4.2021
V Avatar autora Viera | 14.4.2021
SZ Avatar autora Světla Zemanová | 13.4.2021
Jsem velmi spokojená - snadná domluva, rychlé ušití a také bleskové dodání pečlivě zabalené krásné záclony. Vůbec nelituji a už koukám po další zácloně.
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 3.5.2021
Moc děkujeme za Vaše hodnocení :)