Hodnocení obchodu

5,0 756 hodnocení
5
753x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DR Avatar autora Dana Rybníčková | 24.1.2022
Spokojenost víc než 100%, výběr zboží skvělý, cenově úžasně nízký a domluva s milými prodejci upřímná . Zboží je odesláno ihned druhý den po obdržení objednávky.
AH Avatar autora Alena Hůzlová | 24.1.2022
Spokojenost,rychlé dodání přes zásilkovnu,záclonka velmi pěkná.
HN Avatar autora Hana Navrátilová | 24.1.2022
S produkty i e-shop mě příjemně překvapily. Vřele doporučuji.Jen je škoda,že česká pošta kazí výsledný dojem svými opožděnými dodávkami.
M Avatar autora Milena | 13.1.2022
spokojenost, rychlá zásilka, spokojenost s obšitím atd
Avatar autora | 4.1.2022
maximální spokojenost,nakupovala jsem již 2x a rychlé dodání mě také překvapilo,záclona je nádherná
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 10.1.2022
Děkujeme Vám za hodnocení.
Avatar autora | 3.1.2022
MS Avatar autora marie stranska | 28.12.2021
na jedničku s hvězdičkou
HS Avatar autora Hana Sagnerová | 27.12.2021
LM Avatar autora Ludmila Maňáková | 22.12.2021
Jsem spokojena, zboží bylo sice dodáno později, ale problém byl u přepravní společnosti. Jednání bylo vstřícné, ihned mi bylo zasláno nové zboží. Obchod doporučuji.
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 10.1.2022
Děkujeme za hodnocení našeho obchodu.
Avatar autora | 22.12.2021
Avatar autora | 22.12.2021
Jsem velmi spokojena, jak se zbožím tak s rychlostí odeslání.
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 10.1.2022
Mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 18.12.2021
Jsem velice spokojená. Určitě doporučuji ????
Avatar autora | 17.12.2021
Skvělé, super ????. Děkuji. DK
A Avatar autora Alena | 14.12.2021
Vstřícná komunikace, rychlé dodání zboží.
LM Avatar autora Ludmila Maňáková | 14.12.2021
Nejsem spokojená, zboží mi nebylo doručeno.
IP Avatar autora Ing. Danuše Patočková (Administrátor) 14.12.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za milou recenzi. Opravdu děláme, co je v našich silách, ale, bohužel, Česká pošta Váš balíček i dnes tj. 10 dnů po odeslání stále dohledává. Vzniklá situace nás o to víc mrzí, že nejsme schopni ji nijak uspíšit, ani ovlivnit. Děkujeme za pochopení
L Avatar autora Leona | 14.12.2021
Super komunikace, rychlé dodání, líbí se mi nabídka, určitě nakoupím znovu. Doporučuji tento e-shop.
V Avatar autora Vladimír | 14.12.2021
Velice dobrá komunikace, velice dobrá a přehledná nabídka. Produkt nemohu ohodnotit, protože jsme ho ještě nerozbalili.
Avatar autora | 14.12.2021
Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojená. Doporučuji
B Avatar autora Blanka | 12.12.2021
Nakupovala jsem poprvé. Veliká spokojenost. Všem doporučuji.
I Avatar autora Ilona | 10.12.2021
Nakupoval jsem poprvé. Vánoční běhouny na stůl jsou krásné, kvalitní materiál, a dobrá cena. Takže vše OK. Určitě to nebyl poslední nákup.
OB Avatar autora Obchod Beroun (Administrátor) 14.12.2021
Děkujeme za hodnocení našeho zboží.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení