Hodnocení obchodu

5,0 204 hodnocení
Přidat hodnocení
5
203x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora | 18.4.2019
MK Avatar autora | 16.4.2019
Jsem velmi spokojena, záclony byly perfektně zabaleny, jsou krásné, všem velice doporučuji tento obchod
ML Avatar autora | 15.4.2019
Doporučuji tento obchod, reklamovala jsem záclonu, vše bylo vyřízeno velmi rychle.
SH Avatar autora | 15.4.2019
pohotoví, rychlí, perfektní...
KF Avatar autora | 15.4.2019
Perfektní!
LF Avatar autora | 15.4.2019
Vše v pořádku, záclony byly perfektně zabaleny, obchod doporučuji bez jakýchkoli výhrad.
JP Avatar autora | 15.4.2019
Velice rychlé doruceni
ED Avatar autora | 15.4.2019
Vše v pořádku, krásné zboží a velmi ochotný personál.
IH Avatar autora | 15.4.2019
Jsem velice spokojená, objednávka byla obratem vyřízena, záclona je kvalitní a krásná :).
SS Avatar autora | 12.4.2019
Pozitivně hodnotím rychlé dodání. Vybrala jsem si obloukovou záclonu. Bohužel ve skutečnosti je oblouk vykrojený až do půlky okna, místo do jedné třetiny, jak je vidět na fotce. Trochu zklamání.
HK Avatar autora | 5.4.2019
Jsem velice spokojena,nejen se záclonou,ale i se vstřícností s jakou jsme komunikovaly
JA Avatar autora | 4.4.2019
Maximální spokojenost, bez jakýchkoliv výhrad. Obchod rozhodně doporučuji.
LK Avatar autora | 4.4.2019
Jsem velmi spokojená , rychlé vyřízeni objednávky. Super komunikace
LS Avatar autora | 4.4.2019
Super rychlé dodání a velká spokojenost
IK Avatar autora | 2.4.2019
Rychlé dodání,kvalita výborná,záclony jsou nádherné,doporučuji všem,škoda jen,že obloukovité záclony ve velikosti 180x300 je málo na výběr.Opět jsem si objednala,abych měla na výměnu.Moc se těším a děkuji za vaše kvalitní zboží.
MP Avatar autora | 1.4.2019
PH Avatar autora | 29.3.2019
Vše v pořádku,nemohla jsem na stránkách něco najít,zaslala jsem dotaz a do hodiny mi přišla odpověď a to i o víkendu.takze palec nahoru.
AG Avatar autora | 26.3.2019
superrychlé dodání a zboží kvalitní !
LL Avatar autora | 25.3.2019
AC Avatar autora | 20.3.2019

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 204

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.