Hodnocení obchodu

5,0 277 hodnocení
Přidat hodnocení
5
276x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.8.2019
MK Avatar autora | 16.8.2019
IS Avatar autora | 16.8.2019
MK Avatar autora | 16.8.2019
Jsem spokojená, našla jsem co jsem marně jinde hledala, veliká spokojenost i s dodáním. Děkuji.
IP Avatar autora 16.8.2019
Mnohokrát děkujeme!!!
JS Avatar autora | 15.8.2019
Velice jsem byla s nákupem spokojená.Jeden den jsem objednala a druhý den jsem měla zboží doma.Mohu doporučit
IP Avatar autora 15.8.2019
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení.
RK Avatar autora | 12.8.2019
Jsem moc spokojen.
IP Avatar autora 12.8.2019
Děkujeme! :-)
AJ Avatar autora | 12.8.2019
IS Avatar autora | 10.8.2019
AP Avatar autora | 10.8.2019
AB Avatar autora | 8.8.2019
Jsem velmi spokojená jak s výběrem,dokonce paví oka i lima jsou ve skutečnosti na okně ještě hezčí,tak s cenou za metr. Doporučím váš obchod známým. Anna.
IP Avatar autora 8.8.2019
Velice si vážíme takových krásných slov. Vaše pochvala nás moc potěšila. Díky takovým zákazníkům, jako Vy, nás naše práce baví.
IJ Avatar autora | 6.8.2019
Jsem moc spokojená.Obchod doporučuji.Záclona i když na obrázku vypadá nic moc,tak je nádherná.Spokojená i s dodáním.
IP Avatar autora 6.8.2019
Děkujeme mnohokrát za milá slova.
PK Avatar autora | 6.8.2019
Doporučuji.Spokojenost.I paní na telefonu byla velmi ochotná,když mi volala jak přesně chci záclony střihnout.Záclony přišly do dvou dnů,žádné dlouhé čekání.
IP Avatar autora 6.8.2019
Děkujeme, Vaše hodnocení nás moc těší!!!
LR Avatar autora | 6.8.2019
EL Avatar autora | 4.8.2019
PM Avatar autora | 2.8.2019
Avatar autora | 1.8.2019
Velká spokojenost - rychlost vyřízení objednávky i provedené služby - vše na velkou 1 a s hvězdičkou. Mohu všem vřele doporučit.
IP Avatar autora 1.8.2019
Mnohokrát děkujeme za nákup i milá slova. Moc nás potěšila.
JV Avatar autora | 31.7.2019
Jednání i doručení na jedničku
IP Avatar autora 31.7.2019
Mnohokrát děkujeme!
MS Avatar autora | 29.7.2019
Velmi spokojen
OB Avatar autora 30.7.2019
Děkujeme.
KR Avatar autora | 23.7.2019
ŠN Avatar autora | 22.7.2019
Jsem velmi spokojena s tímto obchodem.
IP Avatar autora 23.7.2019
Velice děkujeme za milé hodnoceni.

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 277

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.